Tid for lunsj


Vårt konsept

Tid for lunsj er vårt serveringskonsept spesielt utviklet for ansattkantiner og restauranter. Filosofien bak konseptet er å ivareta deg som vår gjest og alle behov du har for en god mat og drikke i løpet av arbeidsdagen.
 
God mat- er sunn og nylaget mat av friske råvarer. Fundamentet for menyene i Tid for lunsj er Helsedirektoratets ernæringsråd. Vi har derfor ekstra fokus på bruk av grønnsaker, frukt og bær, friske urter, grovt brød, fersk fisk samt hvitt kjøtt av kylling og kalkun i våre oppskrifter.

Matfilosofi

Vi i ISS ønsker å være til stede i din pause og begeistre deg som vår gjest. Vi vil bygge arbeidslyst ved å gi deg en god og variert matopplevelse.

 Vår matfilosofi er tuftet på Helsedirektoratets kostholdsråd. Basen i våre retter er grønnsaker, frukt og bær. Vi fortrekker fullkorn både når vi lager brødmat, pastaretter, og vi har det gjerne i kaker.

 Fisk er fin lunsjmat og vi er bevisste på å gjøre fiskeretter til store smaksopplevelser. Hvitt kjøtt er som en palett vi kan fylle med farger, smaker og alt fra fløyelsmyke til sprø konsistenser.

Fettinnholdet i våre retter stammer i hovedsak fra fisk, planter og nøtter. Med Tid for lunsj krydderbord frister vi våre gjester til å krydre maten på mer kreativ og smakfulle måter. Vi har en pasjon for storslått hverdagsmat og gode smaksopplevelser. Deilig og vellaget mat er god helse i hverdagen.